×

×

Werksessie programma Circulair Bouwend 18 april

07-02-2024

Op 18 april vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur organiseren we vanuit het programma Circulair Bouwend een interactieve werksessie  met onder meer regio’s, clusters, bedrijven, kennisinstellingen, lokale en landelijke overheden en investeerders. Doel van de werksessie is om circulaire initiatieven voor de bouwsector te verbinden en op te schalen in Zuid-Nederland.

Tot 2030 worden binnen de acht zuidelijke woondeals 175.000 woningen gebouwd. Door samen te werken kunnen deze woningen zo circulair mogelijk worden gerealiseerd. Graag gaan we met de deelnemers actief aan de slag met vijf werksessies om de onderstaande programmalijnen in te vullen:

  • Biobased bouwmaterialen
  • Grondstoffen en materialhubs met ook aandacht voor de Human Capital agenda.
  • Nieuwe business- en financieringsmodellen
  • Bouwprojecten: flexibele huisvesting, gebiedstransformatie, industrialisatie bouw
  • Installaties

Samen gaan we bouwen aan nieuwe innovatieprojecten, waarbij financiering kan worden aangevraagd via bijvoorbeeld regelingen als Emissieloos Bouwen, OPZuid of Interreg regelingen.

 Tijd en locatie:

18 april van 13.30-17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel

Eigentijdserf, Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

Voor meer informatie over de werksessies en voor aanmelden klik hier.

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar Jeroen Kruithof of Luuk Hammecher, mailadressen via deze pagina.

EIGENTIJDSERF wordt omringd door natuur maar is zeker goed bereikbaar vanuit de richting Eindhoven, Breda en Tilburg. Parkeren is bij ons gratis en ook het laden van elektrische auto's is mogelijk. Reist u met het openbaar vervoer ga dan naar station Tilburg waar je bus 142 naar Hilvarenbeek pakt om vervolgens over te stappen op lijn 293 naar Westelbeers. Check van te voren goed deze busverbinding. Link naar de routebeschrijving.