×

×

Werksessie programma Circulair Bouwend 18 april

07-02-2024

Op 18 april vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur organiseren we vanuit het programma Circulair Bouwend een werksessie  met regio’s, clusters, bedrijven, kennisinstellingen, lokale en landelijke overheden, investeerders enz. In de werksessie gaan we aan de slag om nieuwe samenwerkingen op te zetten en projecten voor te bereiden voor o.a. OPZuid en Interreg. 

Leidend voor de werksessie zijn de programmalijnen:

  • Biobased bouwmaterialen
  • Grondstoffen en materialhubs
  • Nieuwe business- en financieringsmodellen
  • Bouwprojecten: flexibele huisvesting, gebiedstransformatie, industrialisatie bouw

Voor meer informatie over deze programmalijnen kijk op de site. Ook willen we aandacht geven aan het thema installaties.

De opzet van de dag zijn we nog aan het uitwerken en begin maart zullen we die vermelden en gericht deelnemers uitnodigen. Maar als je denkt hier moet ik bij zijn, dan we willen je graag nu al vragen om deze datum te reserveren. We hebben je input nodig en de agenda’s zitten vaak al snel vol. Tijd en locatie:

18 april van 13.30-17.00 uur met netwerkborrel

Eigentijdserf, Spreeuwelsedijk 9, Westelbeers

Wil je alvast meer informatie of zeker weten dat je wordt uitgenodigd stuur dan een mailtje naar Jeroen Kruithof of Luuk Hammecher, mailadressen via deze pagina.

EIGENTIJDSERF wordt omringd door natuur maar is zeker goed bereikbaar vanuit de richting Eindhoven, Breda en Tilburg. Parkeren is bij ons gratis en ook het laden van elektrische auto's is mogelijk. Reist u met het openbaar vervoer ga dan naar station Tilburg waar je bus 142 naar Hilvarenbeek pakt om vervolgens over te stappen op lijn 293 naar Westelbeers.